• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Imádság a megerősödésért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Mikor azt gondoltam, hogy roskad a lábam, szereteted, Uram, támogatott engem. Ha megtelik szívem aggodalommal, vigasztalásod felüdíti lelkemet.” (Zsoltárok 94,18–19)

Örökkévaló Istenem!

Sok olyan hírt olvasok vagy hallok, ami el akar bizonytalanítani az életben. Vagy félelmet akar gerjeszteni az emberek szívében betegségekről és nehéz élethelyzetekről. Mintha arra akarnának késztetni, hogy lelkileg összeroskadjak.

Köszönöm a szeretetedet, amely megerősít és felemel. Segíts elfordulni a rossz dolgok felől! Ha megtelik a szívem gondokkal és aggodalmakkal, segíts rád tekinteni!

Bárcsak tudnánk tanulni a gólyáktól, akik tudják költözésük idejét, hogy most augusztus második felében újra útnak kell indulniuk! Következetesen biológiai órájuk készteti őket arra, hogy sok ezer kilométert repüljenek. Tudják, mit kell tenniük, és útnak indulnak. Szeretném jobban megismerni szavaidat és azok szerint élni.

A tőled kapott ismeretet és bölcsességet segíts jól felhasználni!

Mert ha a Bibliát jól ismerem, akkor az lehetőséget ad jobban megtapasztalni a vigasztalásodat és megerősítésedet. Köszönöm neked, hogy jelenléted felüdít és újult erővel tölt meg.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp