• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Gondviselésért való hálaadás

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Mert erős vára vagy a nincstelennek, erős vára a szegénynek a nyomorúságban, oltalom a zivatarban, árnyék a hőségben – mert a hatalmaskodók dühe olyan, mint a kőfalra zúduló zivatar, mint hőség a szikkadt földön.

De te megalázod a harsány bitorlókat, mint a felhő árnyéka a hőséget, elnyomod a hatalmaskodók énekét.” (Ézsaiás 25,4–5)

Jó Istenem!

Van úgy, hogy egyszer nagyon imádkoztam valamiért másokkal együtt, és hálás vagyok, hogy meghallgattál és teljesítetted a kérésemet. Máskor pedig úgyszintén sokat imádkoztam egy dolog megvalósulásáért, és akkor nem teljesült a kérésem. Nem értem, miért nem sikerült.

Hálás vagyok védelmedért. Köszönöm, hogy erős várként véded az életem a nehézségek idején. Csak azt nem értem, ha nagyon vágyom kérésem beteljesüléséért, és az nem következik be. Miért az ellenkezője történik?

Tudom, megengedsz dolgokat életemben, hogy azok által tanítsál. Akár erőszakoskodó emberek tevékenységét is egy ideig. Általa közelebb kerülhetek hozzád, és megtapasztalhatom gondviselésed. Szükségem van rád, hogy felhő árnyékában elrejtőzhessek a hőség és a nehéz élethelyzetek ellen.

Köszönöm, hogy igazságosan cselekszel mindenkivel, aki vágyakozik rád, és azokkal is, akik nem fordulnak feléd.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp