Bizakodás Isten szeretetében

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mert én hűségedben bízom, szívből ujjongok, hogy megsegítesz. Éneklek az Úrnak, mert jót tett velem.”  (Zsoltárok 13,6)

Istenem!

Ahogy a fákon lévő kibújó rügyek várják, hogy a napfény hatására kinyíljanak és növekedjenek; úgy szeretnénk megszabadulni a fertőzésektől. Szabadon élni, korlátozásoktól függetlenül. A hideg levegő akadályozhatja a kirügyezést. Kérlek, ne legyen semmi, ami akadályokat állít a gyógyulásban, gyógyításban.

Adj védelmet a vírus ellen, és dicséretet éneklek neked! Légy azokkal, akik a kórházban vannak, és segítsd meg őket erőtlenségükben! Te tudod, mennyire romlik a helyzet a járványban. Hűségedben bízom, és kérlek, állítsd le ezt a vírusos megbetegedést.

Bízom benned, hogy jót teszel velem, amikor felemelsz a csüggedésből. Sok feszültséget gerjesztő hírt lehet hallani. Adj békességet a szívembe! Ez a járványos időszak megmutatja, mennyire sérülékeny és sebezhető az ember. Már a védőoltás segítségére is szükség lehet. Adj bölcs döntést mindenkinek!

A tavaszi virágok szépsége téged dicsőít. Szeretnék velük együtt ujjongani és örülni a szeretetednek, gondviselésednek. A zenészek is ráhangolnak, hogy kifejezzék hódolatukat, mert nem feledkezel meg rólunk, emberekről.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp