• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Bizakodás Isten szeretetében

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mert én hűségedben bízom, szívből ujjongok, hogy megsegítesz. Éneklek az Úrnak, mert jót tett velem.”  (Zsoltárok 13,6)

Istenem!

Ahogy a fákon lévő kibújó rügyek várják, hogy a napfény hatására kinyíljanak és növekedjenek; úgy szeretnénk megszabadulni a fertőzésektől. Szabadon élni, korlátozásoktól függetlenül. A hideg levegő akadályozhatja a kirügyezést. Kérlek, ne legyen semmi, ami akadályokat állít a gyógyulásban, gyógyításban.

Adj védelmet a vírus ellen, és dicséretet éneklek neked! Légy azokkal, akik a kórházban vannak, és segítsd meg őket erőtlenségükben! Te tudod, mennyire romlik a helyzet a járványban. Hűségedben bízom, és kérlek, állítsd le ezt a vírusos megbetegedést.

Bízom benned, hogy jót teszel velem, amikor felemelsz a csüggedésből. Sok feszültséget gerjesztő hírt lehet hallani. Adj békességet a szívembe! Ez a járványos időszak megmutatja, mennyire sérülékeny és sebezhető az ember. Már a védőoltás segítségére is szükség lehet. Adj bölcs döntést mindenkinek!

A tavaszi virágok szépsége téged dicsőít. Szeretnék velük együtt ujjongani és örülni a szeretetednek, gondviselésednek. A zenészek is ráhangolnak, hogy kifejezzék hódolatukat, mert nem feledkezel meg rólunk, emberekről.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp