• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Bőségesen cselekszik

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: 

…azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. Ámen.”  (Ef 3,20-21)

Uram!

Ha egy vonat pár fokban eltér a megadott pályán való haladástól, akkor rossz irányba megy. Ha ilyen vonatra szállnánk a döntésünk miatt, onnan majd vissza kell fordulnunk. Segíts jó döntéseket hozni az életünkben és visszatérni hozzád, ha rosszul gondolkodnánk.

Köszönjük, ha megpróbáltatásokat engedsz meg az életünkben, te velünk vagy és megerősítesz. Segíts meg, ha korlátozásokat állítasz elénk, ne akarjuk megváltoztatni, hanem fordítsd azokat a javunkra. Köszönjük mindezt értünk teszed, mert gondoskodsz rólunk és foglalkozol velünk.

Köszönjük, te mindig sokkal többet adsz, amit mi elgondolunk vagy kérünk tőled.

Hálát adunk, mert szeretsz minket és egy csodálatos terved van az életünkkel. Add megértenünk tervedet és küldetésed, ragaszkodva szavaidhoz. Segítsd meg a diákokat és a felnőtteket, hogy téged keressenek.

Dicsőség neked, mert vannak, akik ma is melletted döntenek. Erősítsd meg hitüket. Köszönöm oly bőséges az áldásod azok felé, akik téged követnek. Add, hogy legyenek új megtérők körülöttünk. Áldd meg gyermekeink és unokáink életét, hogy ők is megismerjenek és kövessenek téged.

 

Ámen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp