• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Békesség a jövő felől

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Kicsoda elég bölcs, és ki tudja megmagyarázni a dolgokat? A bölcsesség derűssé teszi az ember arcát, és kemény arcvonásai megenyhülnek.” (Prédikátor 8,1)

Istenem!

Sok mindent nem értek, ami körülöttem vagy a világban történik. Nem értem, miért történnek úgy az események, ahogy látom és tapasztalom. Kérlek, adj bölcsességet számomra, hogy megértsem azokat!

Ha aggódok azok felől, akkor feszültté és idegessé válok. Köszönöm a békességed, mely vidámmá és nyugodttá tesz. A dolgok értelmét te magyarázod meg, és hasonlóvá teszel a bölcs emberhez. Légy áldott ezért!

Nem tudom, mit hoz a jövő, de a jelenléted ragyogóvá teszi az arcomat, és békességgel tölt el. Senki se tudja, mi hogyan lesz, és mi következik ezután. Elég azt tudnom, hogy kezedben tartod életemet, és vigyázol rám. Szeretnélek ezért mindig dicsérni téged.

Talán az emberek arra törekednek és úgy élnek, ami nem kedves előtted. Lehet, hogy fájdalmat okozzanak a tetteikkel. Óvj meg az ilyen személyektől, és add, hogy ne váljak hozzájuk hasonlóvá! Segíts bölcsen dönteni és jól választani az előttem levő lehetőségek közül! Köszönöm, hogy megáldod törekvésem és igyekezetem.

Mindezt tudva elhatároztam, hogy szeretném jobban megismerni bölcsességedet és tanácsaidat. Ezért szívem örömmel telik meg, és hálát adok, mert segítesz jól mérlegelni szavaidat és az emberi tanácsokat. Köszönöm, hogy megáldod, ha becsületesen és tisztességgel élek.

Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik meg akarják akadályozni, hogy őszintén örüljek és békességem legyen. Segíts elkerülni őket! Hálát adok szeretetedért, amely derűssé tesz bölcsességed megismerésében és annak alkalmazásában.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp