• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

152. Örömteli megtapasztalások

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr –: jólétet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövő az, amelyet nektek szánok.

Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. Ha kerestek majd, megtaláltok engem, ha teljes szívből kutattok utánam.” (Jeremiás 29,11–13)

Uram!

Bármikor előfordulhat, hogy egy tömegközlekedési jármű meghibásodik, és sok gondot okoz a közlekedőknek. Nem értjük, hogy ezekben a történésekben mi a terved az életünkben. Kérünk, fordíts mindent a javunkra. Hadd tudjunk rád figyelni és keresni az akaratodat!

Minden ember által készült termék megromolhat, de köszönjük, hogy nem romlást készítesz az életünkbe. Hálát adunk, mert békességről és felvirágzásról szólnak a terveid. Köszönjük, hogy ha segítségül hívunk, választ kapunk kérdéseinkre.

Segíts keresni a személyes kapcsolatot veled, és megtapasztalni jelenlétedet.

Köszönjük, hogy jól ismered a gondolatainkat, segíts megtalálni téged minden tettünkben és abban, ami körülöttünk történik! Köszönjük, hogy meghallgatod imádságainkat, és reményt adsz, ha elkeseredünk a nehéz életkörülményekben. Vidámítsad fel szívünket hálára, és ne felejtsük el, mennyi jót tettél eddig az életünkben!

Segíts fáradozni környezetünk jobb életminőségéért! Hadd legyek mindig békességszerző a békétlen emberekkel, és hadd tudjak boldogságot okozni a megszomorodott szívű személyeknek! Köszönöm, hogy amikor teljes szívvel téged kereslek, jót teszel az életemmel, és bátorítasz a jövő felől.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

  

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp