• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Tenyered biztonságában

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? De ha ő meg is feledkeznék, én akkor sem feledkezem meg rólad!

Íme, a tenyerembe véstelek be, szüntelenül előttem vannak falaid. (Ézsaiás 49,15–16)

Istenem!

Köszönjük, hogy életünk alakulását és jövőjét nehézségeivel együtt a kezedbe tehetjük, mert ott van biztonságban. Hiszen te adsz megoldást a kérdéseinkre és a kétségeinkre. Amint egy gondoskodó anya nem feledkezik meg szeretett gyermekéről, úgy rólunk sem feledkezel meg.

Köszönjük, hogy tenyeredbe rajzoltál bennünket, mert szüntelen előtted vannak életünk örömei és nehézségei. Kérünk, adj békességet a háborgó szívű embereknek, és megbocsátást a haragvók életébe! Kérünk, adj szabadulást a megterhelt szívvel élőknek!

Úr Jézus, sebhelyes lett a kezed, amikor értünk szenvedtél.

Hálásak vagyunk szeretetedért, amikor felvitted bűneinket a keresztfára. Add, hogy megtérjünk bűneikből és tévelygéseinkből! Köszönjük, hogy a sebeid által meggyógyulhatunk a testi és lelki gyengeségeinkből.

Adj erőt és lehetőséget hozzád fordulni! Mentsd meg a kétségbeesett embereket! Add, hogy rád találjanak és rendeződjön az életük! Használj fel engem is, hogy őket bátorítsam és segítsem a helyreállásban! Hogy megoldódjanak az egyéni gondjaik, és megtapasztalhassák, hogy veled biztonságban vannak.

 

Ámen.

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp