• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

133. Öröm az imameghallgatásban

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mind örülnek majd, akik hozzád menekülnek. Örökké ujjonganak, mert oltalmazod őket.

Örvendeznek általad, akik szeretik nevedet. Mert te, Uram, megáldod az igazat, körülveszed kegyelmeddel, mint pajzzsal.”  (Zsoltárok 5,12–13)

Uram, Istenem!

A nyári hőség magával hozhatja az egyes viharok megérkezését. Köszönjük, hogy ezekben a helyzetekben velünk vagy és megsegítesz. Akkor is, ha életünkben nehézségek okoznak problémákat. Körülveszel jóvoltoddal és szereteteddel, mint egy pajzzsal.

Örvendezek, amikor benned bízok és oltalmad hívom segítségül. Köszönöm, hogy már reggel hozzád fordulhatok imádságban kérve áldásodat. Kérlek, vezess Szentlelkeddel, hogy igazságod szerint éljek! Egyengesd életem útjait, és tanácsolj, hogy jó döntéseket hozzak!

Erősítsd meg a hitemet és imaéletemet! Újítsd meg a veled való kapcsolatomat!

Szeretlek, Uram, mert meghallgatod imádságomat, amikor hozzád fordulok. Szeretnék rád hallgatni és nem magamban bízni. Köszönöm, hogy hozzád menekülhetek, ha gondok vesznek körül. Adj erőt a Szentlélek által!

Öröm tölt el, amikor jelenlétedben tartózkodhatok. Ennek hiányát érezhetik, akik elfordulnak tőled és hazugságot beszélnek. Mutasd meg jóságodat irántuk, és hadd lássák meg, mit mulasztanak el! Add kegyelmed, hogy saját csapdájukból ők is hozzád forduljanak!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp