• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

150. Értékes cselekedetek

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Még a gólya is, az égen, tudja költözése idejét, a gerlice, a fecske és a daru is vigyáz, mikor kell megjönnie, csak az én népem nem ismeri az ÚR törvényét.

Hogyan mondhatjátok: Bölcsek vagyunk, nálunk van az ÚR tanítása. Hiszen hazugsággá tette ezt az írástudók hazug tolla! Szégyent vallottak a bölcsek, megrettentek, zavarba jöttek. Mit is ér a bölcsességük, ha megvetették az ÚR igéjét?!” (Jer 8:7-9)

Uram!

Hálát adunk, amikor látjuk az égi madarakat itt tartózkodni hazánkban. De amikor eljön az idejük, elrepülnek melegebb tájakra. Bocsáss meg, ha idejében nem ismerjük fel, amikor a Biblián keresztül szólsz hozzánk. Segíts érdeklődve figyelni a tanításodra!

Szomorúak vagyunk, ha nem kapunk meg valamilyen fontos élelmiszert a boltokban.  Add, hogy ilyen hiányérzetünk legyen, amíg nem értjük meg az üzenetedet. Adj bölcsességet megérteni szándékodat és nem elvetni azt. Hadd legyen szívünkben szavad és irányítson bennünket.

Köszönjük, hogy leszüretelhettük a gyümölcsöket és élvezhetjük azok ízét.

Segíts kibontani és helyesen értelmezni az igédet.

Ne valljunk szégyent azok megélésben. Ahogy a hideg levegőben a nap kisüt és melegít, úgy adjon bátorítást igéd, amikor nehézségek vannak az életükben.

Köszönöm törvényed megtartása erősíti hitemet, és mint egy testedzés, frissíti az életemet. Ragaszkodom kijelentésedhez és akkor nem jövök zavarba, ha mások nem értékelik azt. Hiszen attól gyógyulnak a lelkem sebei, ha sérülés éri.

 

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

  

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp