• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

128. Öröm a megtartásért

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Annak pedig, aki megőrizhet titeket a botlástól, és dicsősége elé állíthat feddhetetlenségben, ujjongó örömmel: 

az egyedül üdvözítő Istennek a mi Urunk Jézus Krisztus által: dicsőség, fenség, erő és hatalom öröktől fogva, most és mindörökké. Ámen.” (Júdás 24–25)

Kedves Uram!

Köszönjük, hogy megóvsz bennünket a tévedésektől és az elbukásoktól. Ahogy egy vonat a váltókon megy át, a megfelelő szakemberek beállítják a megfelelő váltót, hogy a vonat biztonságosan közlekedjen. Köszönjük, hogy életünket irányítod a helyes utunk megtételére.

Ha mégis rossz irányba mennénk, segíts megállnunk és módosítani az életutunkon! Tiéd a dicsőség a megfelelő jelzésekért, ha valamin változtatnunk kell. Köszönjük, hogy ha hibát találsz az életünkben, a megfelelő időben értesítesz.

Segíts észrevennünk jelzéseseidet, hogy változtatni tudjunk!

Hálát adunk az esőért, amelytől megelevenedik a természet. Add, hogy szívünk is megelevenedjen a tisztelet és a magasztalás kifejezésére! Örvendező szívvel hódolunk előtted, mert megtartod életünket. Hadd legyen szívünk feddhetetlen, és őrizz meg az elbukástól!

A virág illata kellemes érzéssel tölt el, és hadd illatozzon az életem jelenlétedben! Dicsőítelek, mert hatalmadban áll megerősíteni hitben, szeretetben és egészségben. Adj békességet békétlen szívű embereknek! Hadd szolgáljalak továbbra is tisztelettel és imádsággal!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp