• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

131. Segítséged megújít

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ó, Izrael reménysége, szabadítója a nyomorúság idején! Miért lennél olyan, mint az ország jövevénye, vagy mint a vándor, ki csak éjjelre tér be? 

Miért lennél olyan, mint a riadt férfi, vagy mint a vitéz, aki nem tud segíteni? Hiszen te közöttünk vagy, Uram, rólad neveztek el minket: ne hagyj el bennünket!” (Jeremiás 14,8–9)

Istenem!

Figyelmesen közlekedünk, hogy elérjük a megtervezett úti célunkat. Bármikor találkozhatunk egy nem számított eseményre, amire egy terelő útjelző tábla hívja fel a figyelmünket. Köszönjük, hogy ebben is tájékoztatsz. Még inkább abban, hogy ne térjünk el tőled.

Benned reménykedünk, ha betegség vagy különböző nehézség érne minket. Reméljük, hogy azok, mint egy vándor, hamar elhagynak bennünket. Támogass ezen alkalmak során biztatásoddal! Olyan legyen hitünk megújulása, mint egy záporeső hullása a kiszáradt földre!

Ahogy megújítod a gyermekek figyelmét az udvari játékokat használva, úgy újítsad meg bizalmunkat, hogy sose hagysz el bennünket a próbák alatt! Add, hogy kitartsunk melletted, és te se fordulj el tőlünk!

Ha bűneink elszakítanak tőled, szabadíts meg azoktól!

Amikor csüggedés vesz körül, békességeddel lakozz az életemben! Add mindenkor az igédet, hogy győzni tudjak a félelem és kétségbeesés fölött! Köszönöm, hogy adsz gyógyulást a testi és lelki sebekből. Ha elrontanék valamit, segíts helyreállnom!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp