• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Isten meghallgat

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Áldott az Úr, mert meghallgatta esedező hangomat. Erőm és pajzsom az Úr, benne bízik szívem. Ő megsegített, ezért vidám a szívem, és énekelve adok neki hálát..."

„Az Úr az ő népének erőssége, felkentjének megsegítő ereje. Segítsd meg népedet, áldd meg örökségedet, légy pásztora, és gondozd örökké!” (Zsolt 28,8–9)

Uram, Istenem!

Áldalak és magasztallak, mert mindig bizalommal jöhetek hozzád imádságban. Köszönöm a sok megtapasztalást, hogy meghallgatod imádságom és könyörgésem akaratod szerint.

Köszönöm neked, hogy amikor lelkileg gyenge vagyok és el vagyok csüggedve, megerősítesz. Bátorítasz, hogy ne adjam fel. Szükségem van azokra a szavakra, amelyeket tőled hallok. Szükségem van jelenlétedre.

Uram! Bizalommal jövök hozzád, mert pajzsom és biztos menedékem vagy a kísértések idején. Ezért megtelik szívem hálával, és éneklésemmel dicsérlek téged. Erőt adsz, ha fájdalmak gyötörnek, és megsegítesz, ha erőtlennek érzem magam. Vidámságot és jó kedvet adsz, amikor arra van szükségem. Jó érzés tudni, hogy rád mindig számíthatok.

Jó Istenem! Légy mindig az én pásztorom! Vezess és tanácsolj, hogy mindig a jó utat válasszam! Köszönöm, hogy döntésemben is megsegítesz!

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp