• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

129. Hűséged körülvesz

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Nem lesznek bekötve a szemek, ha látni kell, figyelmesek lesznek a fülek, ha hallani kell. A meggondolatlanok ismerni fognak és szívükkel érteni, a dadogó nyelvűek pedig majd folyékonyan, világosan beszélnek.” (Ézsaiás 32,3–4)  

Istenem!

Hálát adunk, mert mindenkor figyelhetünk a szavaidra és tanácsaidra. Segíts a helyes gondolkodásban, a figyelmes látásban és a tiszta hallásban, hogy ne legyünk meggondolatlanok! Hadd legyünk megfontoltak életünk döntéseiben és életünk alakulásában!

Boldogok vagyunk, mert tudjuk azt ünnepelni, hogy a világosságodban járhatunk. Jóságodnak örvendezhetünk akkor is, ha szorongatnak bennünket az életünket terhelő események. Köszönjük, hogy ha fájdalmaink során feléd fordulunk, megvigasztalsz.

Add, hogy soha ne vegyük könnyelműen, amit tőled hallunk, hanem őszinte vágyakozással teljesítsük azt!

És ne legyünk elbizakodottak a saját döntéseinkben, hanem hadd ragaszkodjunk világos beszédedhez! Segíts, hogy jobban megismerjünk téged!

Lehet, valaki folyékonyan beszél idegen nyelvet. Add, hogy ilyen szorgalommal viszonyuljak hozzád! Vágyom, hogy kiáradjon Szentlelked, és megújítsa kapcsolatomat veled. Hadd értsem meg, amit látnom és amit hallanom kell! Hadd legyek termékeny megvalósítója kijelentésednek!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp