• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

119. Figyelembe vesz

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Törődik a gyámoltalanok imádságával, nem veti meg imádságukat. Meg kell ezt írni a jövő nemzedéknek, hogy dicsérje az Urat az újjáteremtett nép. 

Mert letekintett az Úr a szent magasságból, lenézett a mennyből a földre, hogy meghallja a foglyok sóhajtását, és megszabadítsa a halálraítélteket.” (Zsoltárok 102,18–21)

Istenem!

Egy hideg, erős szelet, romboló viharokat tapasztalva láthatunk lomokat, szeméthalmokat, amelyeket szétfúj a szél. Ilyenek a reménytelen emberek, akiknek nincs békességük. Megoldást keresnek az életükben, de nem találnak. Köszönöm, hogy feléjük is kimutatod a segítséged.

Ahogy a borongós felhő mellől kibújik a napsütés, úgy fordulsz a gyámoltalanok felé. Uram, kik a gyámoltalanok? Öregek, csecsemők, támasz, segítség nélkül élő emberek, akik nem képesek maguknak segíteni. Köszönöm segítséged a tehetetlen, gyámoltalan, elhagyatott személyek felé is.

Köszönöm, hogy mindenkinek adsz reményt és megoldást az életükbe.

Szeretnénk leírni gondviselésed, hogy arról a következő nemzedék is tudjon. Leírni, hogy meghallgattad imádságainkat, és pozitív változást adtál életünkbe, és megszabadítod azokat, akik a bűn fogságában élnek.

Dicsérlek, mert veled biztonságban élhetek. Köszönöm, hogy minden panaszt meghallgatsz, és jó irányba tanácsolod a kétkedőket. Köszönöm, hogy te ugyanaz maradsz, és nem változol meg. Szeretném mindenkor hirdetni szeretetedet és azt, hogy miért jó benned megbízni.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp