119. Figyelembe vesz

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Törődik a gyámoltalanok imádságával, nem veti meg imádságukat. Meg kell ezt írni a jövő nemzedéknek, hogy dicsérje az Urat az újjáteremtett nép. 

Mert letekintett az Úr a szent magasságból, lenézett a mennyből a földre, hogy meghallja a foglyok sóhajtását, és megszabadítsa a halálraítélteket.” (Zsoltárok 102,18–21)

Istenem!

Egy hideg, erős szelet, romboló viharokat tapasztalva láthatunk lomokat, szeméthalmokat, amelyeket szétfúj a szél. Ilyenek a reménytelen emberek, akiknek nincs békességük. Megoldást keresnek az életükben, de nem találnak. Köszönöm, hogy feléjük is kimutatod a segítséged.

Ahogy a borongós felhő mellől kibújik a napsütés, úgy fordulsz a gyámoltalanok felé. Uram, kik a gyámoltalanok? Öregek, csecsemők, támasz, segítség nélkül élő emberek, akik nem képesek maguknak segíteni. Köszönöm segítséged a tehetetlen, gyámoltalan, elhagyatott személyek felé is.

Köszönöm, hogy mindenkinek adsz reményt és megoldást az életükbe.

Szeretnénk leírni gondviselésed, hogy arról a következő nemzedék is tudjon. Leírni, hogy meghallgattad imádságainkat, és pozitív változást adtál életünkbe, és megszabadítod azokat, akik a bűn fogságában élnek.

Dicsérlek, mert veled biztonságban élhetek. Köszönöm, hogy minden panaszt meghallgatsz, és jó irányba tanácsolod a kétkedőket. Köszönöm, hogy te ugyanaz maradsz, és nem változol meg. Szeretném mindenkor hirdetni szeretetedet és azt, hogy miért jó benned megbízni.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp