• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

126. Csodálatos tettek

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Téged illet a dicséret, ó, Isten, a Sionon! Neked teljesítik a fogadalmakat. Te hallgatod meg az imádságot, hozzád fordul minden ember.” (Zsoltárok 65,2–3)

Istenünk!

Sokan tesznek neked ígéreteket, hogy ha te ezt vagy azt megteszed az életükben, akkor ők is másképpen viszonyulnak majd hozzád. Köszönjük, hogy mindenkinek lehetősége van hozzád fordulni. Add, hogy éljenek ezzel a fontos lehetőséggel, és vegyék ezt nagyon komolyan!

Méltó vagy a dicséretre és a tiszteletre.

Köszönjük, hogy meghallgatod imádságainkat, ahogy akarod, és amikor akarod. Köszönjük, hogy ha éjszakai álmainkban elénk hozol egy személyt, akkor fontos érte imádkoznunk. Így is gyakorolhatjuk a közbenjáró imádkozást.

Köszönjük, hogy ha lelkiismeretünk leterhel bennünket egy elmulasztott tevékenység vagy meg nem vallott bűn miatt, hozzád jöhetünk. Megbocsátasz, amikor megvalljuk azokat, és magadhoz ölelsz szeretettel. Aki az egész világon uralkodsz, felemeled leterhelt életünket, adj békét s békességet!

Gyógyítsd meg azokat, akik testi vagy lelki fájdalmat hordoznak magukban! Köszönöm, hogy csodálatosan meghallgatsz, megsegítesz és megáldod az életemet. Add, hogy örömmel teljesítsem fogadalmaimat feléd! És teljes és bővelkedő életet adsz.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp