• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

116. A helyes út

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„De még vár az Úr, hogy megkegyelmezhessen, készen áll arra, hogy irgalmazhasson. Mert bár ítélő Isten az Úr, boldogok mindazok, akik benne reménykednek.” (Ézsaiás 30,18)

Uram!

A sötét felhőtakaró kifejezi, milyen időjárás-változás várható. Szomorúságot okoz, ha rossz döntéseket hozunk az életünkben. Az éjszaka sötétjét a hold és a lámpafény megvilágítja. Segíts, hogy világosságodban tudjuk helyesen átgondolni életünk dolgait!

Ahogy az erős szelek jönnek, úgy a vírusok, a fertőzések is terjednek, és sok veszélyt okoznak. Életünk, mint a cserépkorsó, megsérül, és a betegségek fájdalmat hoznak. Akik nem fogadják el tanácsaidat, és elfordulnak tőled, azok csalódni fognak döntéseikben.

Add, hogy veled rendezzük életünket, változtassunk gondolkodásainkon, és térjünk meg hozzád!

Köszönjük, hogy vársz ránk, mert szeretnéd, hogy veled boldogok és áldottak legyünk. Add, hogy meghalljuk és megértsük szavaidat, és azok szerint éljünk!

Köszönjük, hogy reménységünk szerint békességet és megnyugvást adsz élünkbe. Meggyógyítod testi és lelki sérüléseinket. Segíts, hadd tudjuk mindig a helyes utat választani! Köszönöm, hogy megvédesz a tévelygéstől, és megérzem szereted biztató megerősítését.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp