• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Az örvendező szív felvidít

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„A csillogó szemek megörvendeztetik a szívet, a jó hír felüdíti a testet. Akinek a füle hallgat az életre való feddésre, az a bölcsek között marad.” (Példabeszédek 15,30–31)

Istenem!

Köszönjük azt a bizonyosságot, hogy ha életünkben előfordul betegség, fájdalom vagy gyász, tanácsolod, hogy ne engedjünk a keserűség érzésének. Minden rossz tapasztalatot segítesz úgy feldolgozni, hogy adsz egy barátságos tekintetet másoktól, amely felvidítja a szomorú szívünket.

Köszönöm, hogy az örömtől sugárzó szemek felvidítanak és kimozdítanak a búskomorságból. Ha a fájdalmaktól elcsüggednénk, hálát adok, mert te mellettünk állsz azok elviselésénél. Vigasztalásod felvidít, és új erőt adsz, hogy kitartsunk. Köszönöm, hogy a gyászolókat is megsegíted, és a fájdalmukban bátorítod őket.

Örömmel tölt el, hogy a terhek alatt megmutatod, hogyan lehet örülni a nehézségekben.

Lehet azért, mert nem vagyunk rosszabb állapotban. Lehet azért, mert akkor megtanulunk jobban bízni benned. Adj bölcsességet meghallani biztató szavaidat, és megtartani azokat!

Segíts meg, hogy idejében tudjak másokat bátorítani, hogy ők is tudjanak örülni tebenned! Add, hogy idejében meghalljam, amikor szólsz hozzám, és megfogadjam tanácsaidat! Ha hibáim miatt megdorgálnál, add, hogy jó belátásra jussak! Köszönöm, hogy megmutatod, milyen sok mindennek lehet örülni, amikről nem is gondolnám.

Ámen.

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp