• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Amit Isten kedvel

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Akkor eljön világosságod, mint a hajnalhasadás, és hamar beheged a sebed. Igazságod jár előtted, és az Úr dicsősége lesz mögötted. Ha segítségül hívod az Urat, ő válaszol, ha kiáltasz, ezt mondja: Itt vagyok! Ha majd senkire sem raksz jármot, nem mutogatsz ujjal, és nem beszélsz álnokul...” (Ézsaiás 58,8–9)

Istenem!

Köszönöm, hogy mindennap kereshetünk téged, hogy megértsük útjaidat. Szeretnénk közeledni hozzád, hogy jobban megismerjünk téged, ha kell, ehhez a böjtöt is őszintén megtartsuk. Adj erőt a lemondások, megtartóztatások felvállalásához és életünk újbóli odaszánásához!

Óvj meg a perlekedéstől és civakodástól! Segíts, hogy ne engedjek a rosszindulatnak és a felesleges vitatkozásnak! Szeretnék összetörni minden igát, amelyet talán a rossz viselkedésem vagy bántó szavaim okoztak mások életében. Adj erőt feloldani minden köteléket, amivel fájdalmat okoztam!

Hadd tegyem ezt a megbocsátás vagy a bocsánatkérés által! Segíts, hogy ne vegyek félvállról semmilyen embertársi és testvéri kapcsolatot!

Segíts, hogy ne csak kötelességből olvassak Bibliát vagy imádkozzak! Köszönöm, hogy ez megóv az ítélkező mutogatástól és a bántó beszédtől.

Áldott légy, mert megszólíthatlak, és meggyógyítasz! Meghallgatsz, és a Szentlélek által vezetsz szüntelen. Gyönyörködök benned, amikor helyreállítod a megromlott kapcsolatokat. Köszönöm megerősítésed, hogy mindig te magad mondod a bátorító vagy intő szavakat. Győztesként hordozol a nehézségek és a gondok fölött. Ezért mindig hálás vagyok.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp