• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

IMA – Mit hoz ki belőlem a karanténos időszak?

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Amikor Salamon befejezte ezt az egész imádságot és könyörgést, amellyel az Úrhoz imádkozott, fölkelt az Úr oltára elől, ahol eddig térdelt, és kitárta kezeit az ég felé. 

Fölállt tehát, és fennhangon így áldotta meg Izrael egész gyülekezetét: Áldott az Úr, aki nyugalmat adott népének, Izraelnek egészen úgy, ahogyan megígérte.” (1Királyok 8,54–56)

Istenem!

Ebben a karanténos időszakban, a bezárkózásban sok feszültség előjön belőlem. Köszönöm, hogy abban a helyzetben is megsegítesz.

Köszönöm, hogy megtanítasz átgondolni az életem dolgait. Mi az, ami fontos, és mi az, ami változtatásra szorul. Így kerülhet sor arra, hogy több időt tölthetek veled imádságban. Több időt tölthetek közbenjárással és magasztalással. Segíts meg ebben továbbra is megmaradni!

Légy áldott, mert békességet és nyugalmat adsz nekem, ahogy megígérted! Köszönöm, hogy amíg meg kell tartani a megfelelő távolságot az emberek között, te teljesen közel jössz hozzám, és megerősítesz.

Köszönöm, hogy kérhetek áldást a gyülekezetre, testvérekre és más embertársaimra. Hálát adok bátorításodért a kitartásban.

 

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp