• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Szeretete felélénkít

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„De én olyan vagyok, mint a viruló olajfa, Isten házában lehetek, bízom Isten szeretetében most és mindenkor. Hálát adok neked mindenkor, mert te munkálkodsz. Nevedben reménykedem, mert jó vagy híveidhez.” (Zsolt. 52:10-11)

Istenem!

Azon gondolkodom, hogy mitől virul egy olajfa? Azért talán, mert hosszú életű, örökzöld és a nagy lombozata árnyékot ad a melegben. Olyan, mint a víz üdítő hatása a hőség idején. Köszönöm, hogy mindenkit felélénkítesz, aki hozzád jön. Mindezt a szereteted irányítja és téged dicsőít.

Szeretnék olyan termékeny lenni erőben, szeretetben és hitbeli tapasztalatokban, mint az olajfa.

Ahogy az a kemény talajban megkapaszkodik, add, hogy minden nehéz életkörülményben kitartsak. Annak gyökerei mélyre hatolnak, hogy elérjék a nedvességet.

Köszönöm, a Szentlélek teszi elérhetővé számomra mindazt a megtapasztalást, hogy tőled bátorítást kapjak. Hálát adok, mert megvallhatom, milyen sok jót tettél eddig az életemben. Benned reménykedem, mert olyan jó a közeledben tartózkodni.

Az olajfa hosszú élettartamú és a termése gyógyító hatással bír. Uram add, hogy én is ilyen kitartó lehessek melletted és cselekedeteim másokat bátorítsanak, építsenek. Ha vihar miatt sérülés érné a fát, belőle mindig új hajtások fakadnak. Köszönöm te mindenkor új reménységet és lelkesedést adsz.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp