• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Örömteli találkozás

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„De még vár az Úr, hogy megkegyelmezhessen, készen áll arra, hogy irgalmazhasson...

Mert bár ítélő Isten az Úr, boldogok mindazok, akik benne reménykednek.” (Ézsaiás 30,18)

Istenem!

Az adventi és karácsonyi készülődés idején tele vagyunk a boldog várakozás reménységével, hogy találkozni tudjunk veled, és örömöt szerezzünk másoknak. Hadd legyen örömteli találkozásunk egymással! Segíts meg, hogy ha ködös, sötét időben is haladunk, hadd tudjunk biztonságosan közlekedni!

Köszönjük, hogy ha nehézségek vannak az életünkben, az irántunk való szereteted nem változik meg. Hálát adunk, hogy az elmúlt évben megőriztél, és hűséged nem múlt el.

Lehet, hogy sok próbán kellett keresztül mennünk, de mindvégig megerősítettél.

Köszönjük kegyelmed, mely megtartott a betegségekben vagy a gyászban, ha valakitől el kellett búcsúznunk. Kérünk, könyörülj azokon, akik nehéz terheket hordanak. Hadd tapasztalják meg vigasztalásod és segítséged! Köszönjük, hogy boldoggá tesz bennünket szereteted és gondviselésed.

Köszönjük, hogy türelmesen vársz ránk, hogy hozzád menjünk. Köszönjük, hogy igazságot szolgáltatsz az emberi rosszindulat megfékezésére. Boldogok és áldottak lehetünk, amikor reménységgel szolgálunk neked. Szabadíts meg a békétlenségtől, és gyógyítsd meg a lelki sebeinket!

Ámen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp