• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Imádság szabadulásért

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Amikor elcsüggedt a lelkem, az Úrra gondoltam, és imádságom eljutott hozzád, szent templomodba. Akik hitvány bálványokhoz ragaszkodnak, azok elhagyják jótevőjüket. 

De én hálaéneket zengve áldozok neked, és amit megfogadtam, teljesítem. Az Úrtól jön a szabadulás!” (Jónás 2,8–10)

 

Istenem!

Naponta hallok elcsüggesztő híreket betegségek növekedéséről és reménytelen élethelyzetekről. Jónás is beszél arról, hogy életében összecsaptak a hullámok a feje fölött. Imádságában Istenhez fordul segítségért.

Már úgy tűnt számára, hogy eltaszítottad magadtól és nem segítesz neki. Tudod, Uram, időnként mennyire hasonlóak az érzéseim. Amikor a nehézség áradatként vesz körül engem, és az a reménytelenség mélységébe taszít. Köszönöm, hogy imádságban hozzád fordulhatok szabadulásért.

A járványok örvényként akarnak lehúzni, és mint a hínár, belénk akarnak kapaszkodni. Arra emlékeztetnek, hogy szorult helyzetemben mindig emlékezzek neked tett ígéreteimre, hogy hozzád hű leszek, kitartok melletted, és beszélek másoknak szeretetedről.

Ha talán mások elhagynak téged a bajban, én hozzád ragaszkodom. Köszönöm, Istenem, hogy meghallgatod imádságomat, megszabadítasz a bűnterhemtől és csüggedéseimtől. Köszönöm, hogy jót teszel velem a nehézségek idején. Ezért hálámat énekben is megfogalmazom.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: pexels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp