• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Imafelhívás az egészségügyben dolgozókért!

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
Nagyon sok elkötelezett orvos, ápoló dolgozik nap mint nap megfeszítetten az egészségügyben. Életeket mentenek, helytállnak ebben az embert próbáló időszakban.

Imádkozzunk mindennap a baptista testvéreinkért és minden egészségügyben dolgozóért, hogy kitartsanak lelkileg, és az Úr őrizze meg az egészségüket. ???

Imádkozzunk így együtt:

Mennyei Atyánk!

Hálásak vagyunk neked azért, hogy az életünket tőled kaptuk ajándékba, és olyan Atyaként ismerhettünk meg téged, akinek gondja van gyermekei életére! Csak feltevéseink vannak, hogy miért került bele világunk ebbe a hatalmas próbába, de te azt ígérted, hogy „akik Istent szeretik, azoknak minden a javukat szolgálja”.

Ebben az igazságodban szeretnénk megnyugodni, és félelmeinktől megszabadulni. Drága Úr Jézus, most szeretnénk közbenjárni mindazokért, akik ezekben az időkben is embertársaikat szolgálják azzal, hogy az egészségügyben tevékenykednek. Kérjük, adj nekik tőled jövő erőt és kitartást, hogy hivatásukban kitartva tudják folytatni áldozatos munkájukat. Kérünk, őrizd meg őket a betegségtől, te adj nekik figyelmet, éberséget, kreativitást.

Köszönjük, Úr Jézus, hogy nálad van gyógyulás! Kérjük, hogy minél többen megtapasztalhassák ezt az hatalmas igazságot! Imádkozunk azért is, hogy a te dicsőséged ragyogja be a kórtermekben fekvő betegek életét is!

Drága mennyei Atyánk, a te kezedbe helyezzük jelenünket és jövőnket. Az Úr Jézus hatalmas nevében kérjük, hallgasd meg imádságunkat!

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp