• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

108. Szabadulás a rossz szokásokból

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Azért olyanok lesznek, mint a reggeli felhő és mint a korán tűnő harmat, mint a szérűről elsodort pelyva és mint a kémény füstje. De én, az Úr vagyok a te Istened Egyiptom óta. Nem ismerhetsz rajtam kívül Istent, nincs más szabadító, csak én.” (Hóseás 13,3–4)

Uram!

Segíts megszabadulnunk a karácsony előtti túlzott bevásárlásoktól! Óvj meg attól, hogy imádjunk különböző tárgyakat, amelyeket ajándékoknak gondolunk! Mert ilyenkor könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy a tárgyak tőled fontosabbak. Szabadíts meg ettől bennünket!

Ahogy a reggeli fagy és a harmat hamar eltűnik, ha napsütés éri, úgy változtass meg bennünket a rossz szokásból! Köszönöm, hogy a hideg időben meleg levegő lehet a lakásunkban. Ezt mutatja a kémény füstje. Kérlek, ahogy a kéményből kiáramlik a füst, úgy távozzék el környezetünkből minden vírus.

Köszönöm neked, ahogy a sétálás és a sportolás kimozgatja feszült tagjainkat, úgy hadd frissüljön fel a lelkünk is, amikor Bibliát olvasunk!

Óvj meg attól, hogy a szívünk felfuvalkodjék és elfeledkezzék rólad!

Köszönöm, hogy minden körülmény között gondoskodsz rólunk.

Hálás vagyok, mert úgy ismerlek téged, mint aki megszabadítasz a rossz viselkedéstől, és adsz helyette sokkal jobbat. Kérlek, enyhíts minden testi és lelki fájdalmat! Add, hogy ne bízzam el magam, és hadd tudjak gyógyulást lelni nálad! Ahogy a kávé felfrissíthet, még inkább hadd frissüljön fel a veled való kapcsolatom!

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp