• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hálaadás a csüggedéstől való szabadulásért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Emlékezem az Úr tetteire, visszagondolok hajdani csodáira. Végiggondolom minden tettedet, elmélkedem dolgaidon. Szent a te utad, Istenem!

Van-e olyan nagy Isten, mint a mi Istenünk? Te vagy az Isten, aki csodákat tettél, megismertetted erődet a népekkel.” (Zsoltárok 77,12–15)

Istenem!

Köszönöm neked bátorításod, hogy ne adjam fel. Szomorú a szívem, mert nem akar megszűnni a koronavírus terjedése hazánkban. A munkahelyek se tudtak visszaállni teljesen.

Viszont arra emlékezem, hogy régebben is voltak nehézségek az életemben, azok is megoldódtak segítséged által. Köszönöm a mostani biztatásod.

Vágyom csodáidra, amelyeket meg fogsz cselekedni az életemben és mások életében. Jó elmélkedni azokon, amiket értem tettél, és hiszem, fogsz még tenni. Ezért téged dicsőítelek.

A digitális adatokat is a felhőben lehet elmenteni biztonságosan. Életem eseményei nálad vannak biztonságban. Hála neked.

Köszönöm, hogy ismerhetlek téged. Légy áldott, mert az ismeretem bővülhet, amikor újra megtapasztalom, hogy velem vagy egy-egy krízishelyzetben. Nehézségeken viszel keresztül, hogy újra átéljem: te adsz új erőt és reménységet.

Kérlek, vedd el életemből a félelmet és a kétségeket. Köszönöm.

 

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp