• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Gyógyulás felé

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Dávidé. Áldjad, lelkem, az Urat, és egész bensőm, az ő szent nevét! Áldjad, lelkem, az Urat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled! 

Ő megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet, megváltja életedet a sírtól, szeretettel és irgalommal koronáz meg. Betölti javaival életedet, megújul ifjúságod, mint a sasé.” (Zsoltárok 103,1–5)

 

Uram, Istenem!

Csodálom a tavasz színeit, és ahogy megújítod a termőföld felszínét. Megöntözöd kezed alkotásait a magas fellegekből. Szépen nyílnak a virágok, kifejezve az égi festő alkotásait. Felettük énekelnek a madarak a fák, bokrok ágain. Csodálatos minden, amit létrehozol körülöttem. Hálás vagyok ezekért, Istenem.

Elnézve a búza növekedését, köszönöm, hogy biztosítani fogod ebben az évben is a kenyeret. Nem akarom elfelejteni, mennyi jót teszel velem. Erre bátorítom magamat, és kérlek, te is emlékeztess rá. Áldalak téged, mert meggyógyítod a betegeket, és helyreállítod azok egészségét!

Köszönöm, hogy a járványból is adsz gyógyulást, szabadulást. Imádkozom azok családjáért, ahol beteg volt, de sajnos ő nem tudott meggyógyulni. Vedd őket körül hűséges szereteteddel. Köszönöm, hogy megbocsátod bűneimet, és veled boldog lehetek.

Áldalak életem megújításáért, mert akkor olyan lehetek, mint egy sas, aki új tollakat növeszt, és friss erővel szárnyal. Dicsérlek téged, mert örömöt adsz szavad tanácsaiban és biztatásában. Ezt hadd tapasztalja meg minél több gyermek és fiatal. Tisztellek téged irgalmadért, és felékesítesz ünnepelni téged, mert betöltöd javaiddal életemet.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp