• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hálaadás minden fáradozásért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Nincs hát jobb dolog, mint ha az ember eszik, iszik, és jól él fáradságos munkájából. De beláttam, hogy Isten kezéből jön ez is. Mert ugyan ki ehetik, és ki lehet vígan nélküle?

Mert annak az embernek, akit ő jónak talál, bölcsességet, tudást és örömöt ad. A bűnöst pedig azzal veri meg, hogy gyűjtsön és halmozzon, azután annak hagyja, akit Isten jónak talál. Ez is hiábavalóság és hasztalan erőlködés.” (Prédikátor 2,24–26)

Uram!

Nem szeretnék Salamonhoz hasonlóan úgy gondolkozni, hogy amibe belekezdek, az mind időpocsékolás és hasztalan erőlködés. Lehet néhány embertársam így gondolkodik. Mégis hálát adok neked mindenért, amiben megsegítesz.

Köszönöm a jó kedvet a munkavégzéshez és hálát az étel elfogyasztásához. Adj munkahelyet, akiknek nincsen! Hálát adok az erőért és a tehetségért, amivel megajándékozol. Bölcsességért és tudásért, amivel élhetem napjaimat.

Hálát adok neked a szőlőtermésért és a szüretelés lehetőségéért. Hiszen tőled függök, amint a szőlőfürt is szőlőtőkéhez kapcsolódik. Hála ezért a szoros kapcsolatért!

Óvj meg a vírusok megújuló hatásától! Köszönöm, hogy kedvelsz, és örömmel mondom el, életem minden fáradozása és gyümölcstermése téged dicsőít.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp