• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Az imádság jutalma

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Te pedig amikor imádkozol, menj be a belső szobádba, és ajtódat bezárva imádkozzál Atyádhoz, aki rejtve van; a te Atyád pedig, aki látja, amit titokban teszel, megjutalmaz majd téged.” (Máté 6,6)

Atyám, Istenem!

Ebben a rohanó világban időnként nehéz megállni és elcsendesedni. Időt tölteni veled és meghallani a hangodat. Sok információ kering körülöttünk, amiket hallunk vagy olvasunk. Mindez más irányba akar befolyásolni bennünket. Kérlek, segíts mindig időt találni az imádkozásra.

Uram, add, hogy ne vegyük természetesnek, hogy te mindig meghallgatod imádságainkat és teljesíted azokat. Mert ilyenkor abba a kísértésbe esünk, hogy rád mint egy automata gépre gondolunk. Vágyam az, hogy kitartóan tudjunk imádkozni, és megjutalmazol az imádságaink meghallgatásával.

Segíts, hogy ne azért imádkozzunk, hogy mások lássák és hallják azt!

Ezzel szemben szeressünk és vágyjunk imádkozni! Hadd tekintsük ajándéknak, amikor beszélhetünk veled! Vágyom arra, hogy meghallhassam a hangod, és megértsem akaratod velem kapcsolatban. Kérlek, semmi se vegye el figyelmemet rólad.

Segíts felbátorodni az imádkozásra! Soha ne adjam fel, ha nem úgy alakulnak életem dolgai, ahogy szeretném! Kérlek, ha betegség vagy nem várt dolgok érnek, hadd tudjak megerősödni az imádkozásban. Add, hogy szívemben csend legyen megérteni szándékodat! Hiszen te mindig tudod, mire van legjobban szükségem.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp