• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Ahogy elkezdték a dicséretet

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Miután tanácskozott a néppel, fölállította az Úr énekeseit, akik szent öltözetben dicsérték őt, és az arcvonal előtt vonulva így énekeltek: Adjatok hálát az Úrnak, mert örökké tart szeretete!” (2Krónikák 20,21)

Istenem!

Figyelve a történet szereplőit és eseményeit milyen megoldásokra számítanánk, ha te nem segítenél? Amikor minden összejön az életünkben, úgy tűnik, az egész világ ellenünk van. Elhatározzuk, minden ilyen esetben a közelséged keressük. Köszönöm, hogy ijedtségünkben hozzád fordulhatunk.

Sokszor nem tudjuk, hogy mit tegyünk, ezért rád tekintünk és segítségedre számítunk. Köszönöm, hogy te velünk vagy a harcainkban és a nehézségek között. Tisztellek és leborulok előtted, mert tudom és tapasztalom, meghallgatod imádságaimat.

Dicsőítelek a szeretetedért és gondviselésedért.

Uram, lehet, mások a terhek alatt összeroskadnak és feladják a küzdelmet. Köszönöm, hogy neked van egy biztos recepted arra, hogyan győzhetünk a félelmeink felett. Ez a hálaadás. Szeretném énekben is megvallani a hűséges szeretetedet. Előtted örülni és imádni téged.

Az öröm és a dicséret hatására nemcsak bennem változnak meg a dolgok, hanem valami csodálatos módon megváltoztatod életem körülményeit. Így a panaszkodás átalakul hálás életvitellé mindenki életében, aki benned bízik. Add, hogy a szabadításod erőt adjon és boldogan éljem meg a hitemet, ha kell fájdalmak között is!

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp