• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

149. Ébresztő hír

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Milyen kedves annak az érkezése, aki örömhírrel jön a hegyeken át! Békességet hirdet, örömhírt hoz, szabadulást hirdet.

Azt mondja Sionnak: Istened uralkodik! Hallgasd csak! Őrállóid hangosan kiáltanak, együtt ujjonganak, mert saját szemükkel látják, hogy visszatér az Úr a Sionra. Vígan ujjongjatok mindnyájan, Jeruzsálem romjai! Mert megvigasztalta népét az Úr, megváltotta Jeruzsálemet!” (Ézsaiás 52,7–9)

Istenem!

Olyan sok rossz hírt hallunk mostanában, hogy szükségünk van a jó hírekre és azok biztató és bátorító hatásaira. Saját életünkben is tapasztaljuk, hogy egyszer nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretnénk. Máskor pedig jobban alakulnak, mint azt elterveztük, és annak örülünk.

Kérünk, hozd el a békét és a békességet minden emberi kapcsolatban!

Amikor szomorú a szívünk, jólesik, ha örömhírt hallunk, és boldogság tölt el bennünket. A bizonytalan információk után kapkodjuk a fejünket, hogy mit tegyünk. Köszönjük, hogy vigasztalásod megerősít.

Kérünk, szabadíts meg a rossz szokásoktól, és segíts olyanokat találni, amik boldoggá teszik a mindennapjainkat! Hadd legyen ez az örvendezés, az éneklés és a jó szavak kimondása, mások bátorítása! Hadd tudjuk őrállóként figyelmeztetni a veszélyben járókat!

Köszönöm, hogy egyetérthetek azokkal, akik a szabadulást hirdetik a bűn fogságából. Hadd legyek mindig örömhírt hirdető és másokkal a jó hírt megosztó, hogy egyre többen tudják meg, hogy ma is uralkodsz! Az eltévedtet helyreállítod, és a megfáradtakat megerősíted.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

  

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp