• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

148. Szabadító szolgálat

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ezt mondja az Úristen, aki az eget teremtette és kiterítette, szilárddá tette a földet, és abból növényeket sarjaszt, leheletet ad a rajta lakó népnek, és lelket a rajta járóknak: 

Én, az Úr, elhívtalak az igazságért, én fogom a kezedet. Megőrizlek, és benned ajándékozom meg szövetségemmel népemet, világosságommal a nemzeteket. Nyisd meg a vakok szemeit, hozd ki a börtönből a foglyokat, a fogházból a sötétben ülőket!” (Ézsaiás 42,5–7)

Uram, Istenem!

Csodálatos világot teremtettél a földre. Bocsásd meg, hogy az emberek tönkre akarják tenni azt különböző pusztító és romboló tárgyakkal! Köszönjük a természet csodás változásait, amiket felhasználhatunk életünkben. Köszönjük az őszi betakarítás lehetőségeit, amikor különböző termékeket, például diót vagy mogyorót gyűjthetünk össze.

Hálát adunk gondoskodásodért, amikor életet adsz minden sarjadó növénynek, és erőt adsz minden aprólékos tevékenységhez. Köszönjük, hogy megáldod kezünk munkáját, és igazságot szolgáltatsz a nehézségek között. Köszönjük elhívásod, hogy szolgáljunk téged és bátorítsunk másokat.

A hideg időben óvj meg a betegségektől, és gondoskodj a megfelelő fűtésről! Gyógyítsd meg a betegeket, és adj szabadulást, életváltozást a megkötözött és lelkileg eltévedt embereknek! Adj megbékélést, megbocsátást és helyreállást minden megromlott emberi kapcsolatba!

Köszönöm, hogy megajándékozol a veled való barátsággal, adsz új reményt és új életcélt az életembe.

Óvj meg a sötétség dolgaitól, és világosságban vezesd az életemet! Őrizz meg az elbukástól, és add, hogy megszívleljem tanításodat, és örömmel hallgassak arra!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp