• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

147. Üdítő forrás

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Boldog az az ember, akinek te vagy ereje, aki a te utaidra gondol. 

Ha a Siralom völgyén mennek is át, források völgyévé teszik azt, az őszi eső is elárasztja áldásával. Újult erővel haladnak, és megjelennek Istennél a Sionon. Uram, Seregek Istene, hallgasd meg imádságomat! Figyelj rám, Jákob Istene.” (Zsoltárok 84,6–9)

Istenem!

Köszönjük az őszi táj szépségét, amikor a levelek különböző színekben pompáznak és hirdetik a dicsőségedet. Hálát adunk az őszi eső áztató hatásáért, mert megöntözi a következő év vetéseit. Add, hogy ilyen reménységgel újuljon meg a hitünk!

Boldogság tölt el bennünket, mert tőled kapjuk az erőt és biztatást, amikor a könnyek és nehézségek időszakain megyünk keresztül.

Köszönjük bizalmadat, mert olyan forrássá teszel, amiből mások is meríthetnek a rossz körülményeikben.

Ilyen nehéz időszak lehet majd nekünk a téli fűtés kérdése és tartama is. Ezek a változások sokak életét megnehezíthetik. Add, hogy legyen elég a költségvetésünk mindent törleszteni és megelégedéssel élni napjainkat!

Áldd meg és gyógyítsd meg azokat, akiknek a betegségük jelenti a nehézségek és terhek időtartamát! Légy jóindulattal feléjük! Védelmezd az életemet, ha bármi gondot okoz nekem! Köszönöm, hogy te vagy az erősségem, és meghallgatod imádságomat.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp