• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

123. Gondoskodó szeretet

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen! Emlékezzetek csodatetteire, amelyeket véghez vitt, csodáira és döntéseire.” (1Krónika 16,11–12)

Uram, Istenem!

Dicsérünk, Urunk, a sok jóért, amiket véghez viszel az életünkben. Köszönjük áldásaidat, amelyekkel megajándékozol bennünket. Vágyakozva keressük jelenléted, és kívánjuk az erődet, bátorításodat. Jól látod, most kik a lelkileg gyengék és megfáradtak. Segítsd meg őket!

Csoda egy gyermekszületés, egy újszülött gyermek érkezése. Most megemlékezünk hatalmadról és szeretetedről. Köszönjük gondoskodásodat, és azt énekkel is megvalljuk a dicséretedre.

Vedd el nyugtalanságunkat, és adj békességet mindenkinek!

Amikor a napfény bevilágít egy helyiségbe, a porszemcsék láthatóvá válnak. Így teszed nyilvánvalóvá életünk egyes cselekedeteit. Szükség lehet a lakás nagytakarítására, hogy megtisztuljon a szennyeződésektől. Segíts megszabadulni azoktól, amik tőled elválasztanak!

Adj erőt változtatni életemen, ahol szükséges! Döntéseid az egész földnek szólnak, add, hogy minél több ember odaforduljon hozzád! Segíts, hogy mindig téged válasszalak életem változásaiban! Ahogy az autó fénye bevilágítja az előtte levő útszakaszt, úgy világítsd be életem jövőjét!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp