• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

117. Sokkal bőségesebben

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön örökké. Ámen.” (Efezus 3,20–21)

Istenem!

Sokan találkoztunk már azzal a kereskedelmi ajánlattal, hogy ha valamennyi összeg felett vásárolunk, akkor ingyen kiszállítják a megvásárolt terméket, Köszönjük, hogy te ingyen adod számunkra a minden ismeretet fölülmúló szereteted és a mindent átfogó teljességed ismeretét.

Kérlek, jöjj és lakj a szívünkben, és tölts be szeretettel, és így képesek leszünk megragadni a túláradó erődet. Add, hogy meggyökerezzen bennünk bölcsességed és az irántad való bizalmunk! Köszönjük, hogy a csüggedésben és a szenvedésben kitartásra bátorítasz.

Köszönjük, hogy sokkal bőségesebben adod ajándékba számunkra a segítséged, mint azt kérnénk vagy gondolnánk.

Tiéd a dicsőség a gondviselésedért és bátorításodért a próbák alatt. Jóindulatodból megkapjuk kegyelmed kiáradását generációkon keresztül.

Térdet hajtok előtted, és imádlak hatalmadért és mert megerősíted bennem a hitemet. Köszönöm, hogy amint a mondatok és szavak kifejezik hatalmadat és méltóságodat; úgy olvasom és értelmezem titkaid jelentését. Dicsőítelek, mert megismerhetlek és átélhetem, hogy mindent megteszel az életemben, ami a javamra válik.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp