• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

112. A látás élménye

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Azután Hágár így nevezte az Urat, aki szólt hozzá: Te vagy a látás Istene. Mert ezt mondta: Én is láthattam itt, aki engem látott.” (1Mózes 16,13)

Uram!

Bár testi szemeinkkel nem látunk téged, de a természet erőiben és a teremtéseid láttán igen. Látjuk hatalmadat a fagyos időjárásban, az olvadó jégcsapokban, a viharos szélben vagy a ragyogó napfényben. Köszönjük, hogy úgy ismerünk téged, mint aki szereti az embereket.

Látjuk hatalmadat a gyógyításban, gyógyulásban; és amikor betegségben erőt adsz, bátorítasz és vigasztalsz. Jól látod az egyéni küzdelmeinket és harcainkat. Köszönjük, hogy beszélsz velünk és tanácsolsz. Adj látásokat és látomásokat, hogy jobban megismerjünk téged!

Megkérdezed, honnan jövünk, hova megyünk és merre tartunk.

Elmondod, mennyire fontosak vagyunk neked.

Segíts arra gondolni, mi a célod az életünkkel, és mi a célja az életünknek! Segíts, hogy ne akarjunk elmenekülni előled, hanem egyre közelebb kerüljünk hozzád!

Adj olyan megtapasztalásokat, hogy mindenkor érezzük a jelenléted! Szeretnélek téged látni életem nehéz időszakaiban is. Köszönöm, hogy meghallgatod imádságaimat, és akaratod szerint teljesíted. Köszönöm, hogy így láthatom a láthatatlan Istent. Ez egy boldog érzés számomra.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp