• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Jövőm Isten kezében

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ezt mondja az Úr, a te megváltód, Izrael Szentje: Én, az Úr vagyok a te Istened, arra tanítalak, ami javadra válik, azon az úton vezetlek, amelyen járnod kell.”  (Ézsaiás 48,17)

Uram!

Köszönöm azt a biztonságot, hogy kezedben tartod életünk jövőjét. Hála van a szívemben, mert te hűséges szívvel szeretsz. Bocsáss meg, ha mindezek ellenére kemény marad a szívünk! A természetünk makacs megérteni a jóságodat. Lehet, hogy időnként nehezen formálhatóak, de az égi fazekas kezében jó helyen vagyunk.

Az idők során összeráncolódhat a homlokunk a nehéz terhek alatt, de napról napra tapasztaljuk, hogy talpra állítasz és megerősítesz. Szeretnénk olyan fához hasonlítani, amely a vihar alatt mélyre ereszti a gyökereit.

Felkészítesz, és bárhova is kerülünk, megálljuk a helyünket. Veled jól érezzük magunkat.

Ha úgy látod jónak, új dolgokat tudatsz velem, és elrejtett dolgokat, melyeket még nem ismerek. Szeretnék pontosan ügyelni szavaidra, hogy boldogságom olyan folyóhoz hasonlítson, amely békességet áraszt. Köszönöm, hogy mindig arra tanítasz, ami hasznomra válik. Add, hogy jó tanulód lehessek!

Óvj meg attól, hogy befogjam a fülem, amikor szólsz hozzám! Add, hogy soha ne lázadjak ellened! Te születésemtől fogva jól ismersz engem. Köszönöm, hogy megtisztítasz, ha engedetlen vagyok. A próbatételekben megerősítesz, hogy kitartóbb lehessek és ellenállóbb a kísértéseknek.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp