Dicséret a megtartásért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Szabadításodra vágyom, URam, törvényedben gyönyörködöm. Tartsd meg életemet, hogy dicsérhesselek, és döntéseiddel segíts engem!”  (Zsolt 119:174-175)

Uram!

Hálás vagyok, mert megalkottad a zöldellő a faleveleket; melyek nyáron árnyékot adnak, friss levegőt és bőséges oxigént árasztananak. Ősszel pedig elszáradnak és lehullnak a fákról, kifejezve mulandóságukat az időjárás változás hatására.

Gyönyörködöm tanításodban, mert azok soha nem változnak meg, ezért jó benne bízni. Azok megerősítik meggyőződésemet és kitartásomat utasításaid mellett. Megszabadítanak az elcsüggedésből és a bűnös kötelékekből. Köszönöm segítséged a döntéseimben.

Dicsérlek, mert megtartod a hitemet és örömöt adnak kijelentéseid számomra.

Áldalak, mert megeleveníted lelkemet és vágyódom a közeledben lenni. Köszönöm, hogy a szavad megerősíti a megfáradt szívűeket, gyógyír a betegeknek és vigasz a gyászolóknak.

Köszönöm, ha valaki letérne erről az igaz útról, megkeresed és visszahozod azt. Ajkamról árad a dicséret szava. Hálát adok, mert biztonságban érzem magam, mert megtartod életem. Ezért vágyom megerősíteni hűségemet, hogy igédre jobban figyeljek.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp