• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Dicséret a megtartásért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Szabadításodra vágyom, URam, törvényedben gyönyörködöm. Tartsd meg életemet, hogy dicsérhesselek, és döntéseiddel segíts engem!”  (Zsolt 119:174-175)

Uram!

Hálás vagyok, mert megalkottad a zöldellő a faleveleket; melyek nyáron árnyékot adnak, friss levegőt és bőséges oxigént árasztananak. Ősszel pedig elszáradnak és lehullnak a fákról, kifejezve mulandóságukat az időjárás változás hatására.

Gyönyörködöm tanításodban, mert azok soha nem változnak meg, ezért jó benne bízni. Azok megerősítik meggyőződésemet és kitartásomat utasításaid mellett. Megszabadítanak az elcsüggedésből és a bűnös kötelékekből. Köszönöm segítséged a döntéseimben.

Dicsérlek, mert megtartod a hitemet és örömöt adnak kijelentéseid számomra.

Áldalak, mert megeleveníted lelkemet és vágyódom a közeledben lenni. Köszönöm, hogy a szavad megerősíti a megfáradt szívűeket, gyógyír a betegeknek és vigasz a gyászolóknak.

Köszönöm, ha valaki letérne erről az igaz útról, megkeresed és visszahozod azt. Ajkamról árad a dicséret szava. Hálát adok, mert biztonságban érzem magam, mert megtartod életem. Ezért vágyom megerősíteni hűségemet, hogy igédre jobban figyeljek.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp