• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

113. Menedék a viharban

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Én pedig Istenhez kiáltok, és az ÚR megsegít engem. Bár reggel, délben, este gondban vagyok, és sóhajtozom, ő meghallja hangomat.”   (Zsolt. 55:17-18)

Istenem!

Általában sokan figyelik az időjárás-jelentéseket, hogy mire készüljenek a következő napokban. És amikor fronthatás van a levegőben, néhányan tagjaikban is megérzik azokat. Segíts elviselni az ilyenkor fellépő fájdalmakat!

Azokért imádkozom, akik különböző vírusok vagy betegségek miatt panaszkodnak és nehézségeket élnek át. Kérlek, könyörülj rajtuk! Szabadítsd meg őket azoktól, és adj békességet az életükbe! Add, hogy megbéküljenek a szívükben veled!

Köszönöm, hogy ha rád bízzuk gondjainkat, te majd gondoskodsz rólunk.

Ha félelem vagy aggódás kerítene hatalmába, add, hogy megnyugodjunk. Ne emésszen bennünket nyugtalanság vagy kétségbeesés. Erősíts meg, hogy kitartsunk a próbák alatt.

Köszönöm meghallgatod az imádságomat, amikor oltalmat keresek az életem viharaiban. Elbújni nem tudok a gondok elől, de benned bízom, hogy megsegítesz. Ahogy egy hőmérő mutatja, hogy hány fok van; úgy mutassa meg imádságom a hozzád való ragaszkodásomat.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp