• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Imádság az érettségi időszakában

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„De áldott az a férfi, aki az Úrban bízik, akinek az Úr a bizodalma. Mert olyan lesz, mint a víz mellé ültetett fa, amely a folyóig ereszti gyökereit.

Nincs mitől félnie, ha eljön a hőség, lombja üde zöld marad. Száraz esztendőben sem kell aggódnia, szüntelenül termi gyümölcsét.” (Jeremiás 17,7–8)

Kedves Uram!

Ebben a rendkívüli időszakban fordulok hozzád segítségért, amikor a koronavírus veszélye idején kell vizsgáznom. Elég nagy feszültség az is, hogy meg kell tartanom másoktól a megfelelő távolságot, és vigyáznom kell a tisztaságra.

Hozzád fordulok oltalomért, hogy ezek a külső körülmények ne akadályozzanak a megfelelő feleleteim meghozatalában. Tebenned bízom, és így nem kell félnem a csalódástól.

Köszönöm, Istenem, hogy amikor hozzád fordulok, bátorítasz, hogy ne aggódjak a vizsgák felől. Tudod, ilyenkor elővesz a vizsgadrukk. Úgy szeretném, hogy amit évek alatt megtanultam, azokból sikeresen levizsgázhassak.

Hadd legyen mindennek végső jutalma, gyümölcse az, amikor megtapasztalom ebben a rendkívüli helyzetben, hogy áldásoddal sikeresen leérettségizhetek!

Légy áldott érte!

Ámen.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp