• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Ez az a nap 2022: A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek idén is!

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
Július 23-án a Puskás Arénában kerül megrendezésre a koronavírus miatt 2020-ban elhalasztott felekezetközi dicsőítő rendezvény.

Az Ez az a nap! iroda tájékoztatása szerint minden korábban megvásárolt jegy ugyanoda, ugyanazokkal a feltételekkel érvényes idén is.

A szervezők közös imádságra és böjtre hívnak mindenkit, aki a szívén viseli ennek a nagyszabású rendezvénynek a sorsát, mert vallják, hogy az eseménynek biztos alapot a háttérben folyó imádságok adhatnak. Hiszik, hogy az ima által egyházainkra, nemzetünkre és egész Európa lelki ébredésére hatással lehet ez a nap.

A rendezvényre az ország legkülönbözőbb pontjairól indulnak buszok és különvonatok. A szervezők kérik, hogy aki az utazás helyi koordinálásában tud segíteni, az vegye fel velük a kapcsolatot.

Az esemény középpontjában a zenés istendicsőítés lesz, melyet ismert hazai és neves külföldi keresztény könnyűzenei és modern gospelelőadók fognak vezetni. Minden további részlet és jegyvásárlási lehetőség megtalálható a www.ezazanap.hu honlapon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp