• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Segítség és gondviselés

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Örüljenek és örvendezzenek benned mindazok, akik téged keresnek! Akik szabadításodra vágyódnak, hadd mondhassák mindig, hogy nagy az Úr! 

Elesett és szegény vagyok, de gondol rám az Úr! Te vagy segítségem és megmentőm, Istenem, ne késlekedj!” (Zsoltárok 40,17–18)

 

Uram!

Köszönöm, hogy mindenkor benned örvendhetünk, miután megtapasztaljuk segítséged életünk különböző életszakaszaiban. Történhetnek váratlan események, amelyekre nem számítunk. Jó érzés tudni, hogy nem késlekedsz a segítségeddel, és megszabadítasz a nehézségektől.

Amikor tanácstalanság ér, gondunkat viseled. Téged keresünk, ha erőtlenek vagyunk. Hozzád fordulunk, amikor nem értjük, miért történnek meg egyes dolgok az életünkben. Légy áldott, mert a nyomorúságunkban gondolsz ránk, velünk vagy és megmentesz a gondok rossz következményeitől.

Kérlek, mutasd meg dicsőségedet azok előtt, akik gúnyolnak. Szégyenüljenek meg a rosszakarók saját életükben! Hadd lássák meg, milyen hatalmas vagy azok életében, akik hűségesen keresnek és követnek téged! Köszönöm, hogy ezt a bizonyságot személyesen is elmondhatom.

Szeretném hirdetni hűségedet a gyülekezetben és mások előtt, akik felé lehetőséget adsz szólni. Kérlek, mutasd meg gondviselésed azok életében is, akik talán még nem bíznak a segítségedben! Szeretlek, Uram, mert veled mindig találkozhatok, és megtapasztalom, hogy a gondomat viseled.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp