• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Megnyugvás Istenben

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„De én mindig veled leszek, mert te fogod jobb kezemet. Tanácsoddal vezetsz engem, és végül dicsőségedbe fogadsz. Nincs senkim rajtad kívül a mennyben, a földön sem gyönyörködöm másban.” (Zsoltárok 73,23–25)

Istenem!

Amikor a kinti levegőben köd és pára nehezíti a közlekedést, nálad biztonságban érezzük magunkat. Kérlek, segíts meg minden közlekedőt az óvatosságra. A nehéz levegő akadályozza az egészséges légzést. Frissítsd meg a levegőt és a lelkünk állapotát!

Lehet, a testem cserben hagy gyengeségeim és a frontérzékenység miatt. De nekem olyan jó a közeledben élni, amikor megnyitom a Bibliát, és csendességet tartok veled. Köszönöm, hogy hitemet bátorítod hűségre és kitartásra.

Köszönöm, hogy velem vagy, és ettől jobbat nem kívánok.

Soha nem akarlak elhagyni téged, őrizz meg, hogy közeledben tartózkodjak! Beléd vetem reménységemet és bizalmamat. Hálás vagyok, mert védettséget adsz és tanácsoddal igazgatsz.

Ha síkos földön kell is járnom, óvj meg az eleséstől! Nem szeretném, hogy a veled való tapasztalataim úgy elmúljanak, mint az ébredés utáni álomképek. Amikor váratlanul érnek különböző dolgok, ne inogjon meg az életem! Köszönöm megtartó szeretetedet.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp