• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En
biblia
biblia

Valódi nőként Istennel járni

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
A bibliai szakaszok közül a Példabeszédek 31. fejezet vége egy különleges, nőket érintő, rólunk szóló rész. A „derék asszony” dicsérete kapcsán ugyanakkor sok hölgyben felmerülhet a kérdés: lehetek én valaha ilyen?

Valódi hús-vér nőről van ott szó, vagy csak egy ideált mutat be a Szentírás? Fontos tehát végiggondolni és Istenben megnyugodva válaszra lelni e kérdésben is. Ebben segít majd június közepén egy női konferencia Oroszlányban. A helyi baptista gyülekezet sok szeretettel várja ezen a szombaton a tanulni vágyó és közösséget kereső nők jelentkezését. 

 https://forms.gle/kNJMQT2jDbQiazqY6 

Két, hiteles keresztény hölgy lesz az előadó. Varga Anikó és Fűtő Tünde, mindketten lelkész feleségként évtizedek óta tapasztalják saját életükben, mit jelent nőként, az élet különböző kihívásai és örömei közepette hűségesen az Istennel járni, vele egyre mélyebb, szorosabb kapcsolatba kerülni. Előadásaikban és bizonyságtételükben ebben fognak segíteni és bátorítani.

A nap második felében Antal Esztertől, jelenlegi orvostan hallgatótól hallhatnak majd a résztvevők beszámolót, hogyan készül a braziliai missziói munkájára. Eszter Fülöp Viktória misszionárius nőt készül meglátogatni a Baptista Egyház M28 missziója keretein belül. Szolgálatát a helyszínen is lehet majd anyagiakban is támogatni. 

Várjuk az érdeklődők jelentkezését! 

Jézus így válaszolt: “Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.” (János 14,6)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp