• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En
man-2179326_1920
man-2179326_1920

Találkozás különböző élethelyzetben

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Ezt mondja az Úristen, aki az eget teremtette és kiterítette, szilárddá tette a földet, és abból növényeket sarjaszt, leheletet ad a rajta lakó népnek, és lelket a rajta járóknak: Én, az Úr, elhívtalak az igazságért, én fogom a kezedet. Megőrizlek, és benned ajándékozom meg szövetségemmel népemet, világosságommal a nemzeteket.” (Ézsaiás 42,5–6)

Uram!

Köszönöm, hogy sose lankadsz meg és nem törsz össze, hanem bátorítod azokat, akiket az élet nehézségei megtörnek és leterhelnek. Kérlek, segítsd őket kitartani a rossz körülmények között, mert a te nevedben bíznak!

Hálát adok, mert találkozhatunk veled fájdalmak, orvosi kezelések és minden más elszomorító élethelyzetben. De az örömök és sikeres órák, napok eseményeiben is. Aki megalkottad az eget és a földet, légy azokkal, akik téged keresnek!

Szilárdítsd meg hitünket, ha megpróbálnak bennünket a viharos időszakok! Fogd a kezünket, hogy mindig rád tekintsünk hálaadással és bizalommal! Aki életre keltetted a természetet, adj nekünk életkedvet elvégezni feladatainkat!

Köszönöm elhívásod, add, hogy téged kövesselek hűséggel! Őrizz meg a tévedésektől, és Szentlelked által tanácsolj, hogy világosságodban tudjak élni! Hadd tudjak akkor is találkozni veled, amikor az emberek érdeklődve feléd fordulnak és megtérnek hozzád!

Ámen.

 

Kiemelt kép: Pixabay

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp