• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En
pexels-wordsurfer-842876
pexels-wordsurfer-842876

Istentől kapott képesség

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Mert úgy van ez, mint amikor egy idegenbe készülő ember hívatta szolgáit, és rájuk bízta vagyonát. Az egyiknek adott öt talentumot, a másiknak kettőt, a harmadiknak pedig egyet, kinek-kinek képessége szerint, és elment idegenbe.” (Máté 25,14– 15)

Istenem!

Köszönjük, hogy a Szentlélek által adsz számunkra különböző képességeket. Hálát adunk, hogy különböző tehetséggel megajándékozol. Dicsérünk téged, hogy a megtérés által mindez felértékelődik, és megváltozik a hozzáállásunk egyes dolgokhoz. Köszönjük, hogy ha találkozunk Jézussal, és szívünkbe fogadjuk őt, akkor máshogy tekintünk az emberekre, a körülményekre és a feladatainkra. Köszönjük, hogy ezáltal új képességekkel áldasz meg, hogy azokkal szolgáljunk téged és az embereket.

Ha találkozunk veled, akkor fontossá válik számunkra a Biblia olvasása, az imádkozás, a gyülekezeti szolgálatok és a
bizonyságtétel mások felé. Köszönjük, hogy ránk bízol fontos teendőket. Segíts, hogy azokat a feladatokat jól el tudjuk végezni!
Segíts azokkal jól gazdálkodni, jól befektetni az időmet és adj helyes hozzáállást, hogy szolgálatom építő lehessen! Add, hogy
képességeimet jól használjam! Köszönöm, hogy odaszánásomat kamatostul kapom vissza áldásaiddal, és így bővölködő lehet az
életem.

Ámen.

 

Kiemelt kép: Kim Stiver, www.pexels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp