• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hálaadás a védelemért

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Zarándokének. Tekintetem a hegyekre emelem: Honnan jön segítségem? Segítségem az Úrtól jön, aki az eget és a földet alkotta."

„Zarándokének. Tekintetem a hegyekre emelem: Honnan jön segítségem? Segítségem az Úrtól jön, aki az eget és a földet alkotta. Nem engedi, hogy lábad megtántorodjék, nem szunnyad az, aki védelmez téged. Bizony nem szunnyad, nem alszik az, aki védelmezi Izraelt! Az Úr védelmez téged, az Úr a te oltalmad jobb kezed felől. Nem árt neked nappal a nap, sem éjjel a hold. Az Úr megőriz téged minden bajtól, megőrzi életedet. Megőriz az Úr jártodban-keltedben, most és mindenkor.” (121. zsoltár)

 

Istenem!

Köszönöm, hogy amikor körülvesznek a gondok, rád tekinthetek, mert tudom, hogy megsegítesz. Bármerre is fordulok biztatásáért és oltalomért, te vagy a biztos pont az életemben, akire mindig számíthatok.

Légy áldott, Istenem, mert te megvédesz a nehézségektől, vagy átsegítesz rajtuk. Köszönöm, Uram, hogy nem engeded, hogy hitemben megtántorodjak.

Legyen az egy betegség, megélhetési nehézségek, időjárási fronthatások vagy családi feszültségek, minden esetben megőrzöl azoktól vagy erőt adsz azok elviseléséhez. Köszönöm, hogy erre emlékeztetsz és bátorítasz, amikor rád tekintek.

Jó ebben a bizalomban élni, megnyugvással és hálával tölt el.

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp