• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

110. Egyedüli segítség

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Magamra tettem esküt, igazság jött ki számon, szavam megmásíthatatlan: Előttem hajlik meg minden térd, rám esküszik minden nyelv, és ezt mondják rólam: Csak az Úrnál van igazság és erő!

Megszégyenülve mennek hozzá mind, akik szembeszálltak vele. Az Úr által boldogul, vele dicsekszik Izrael minden utóda.” (Ézsaiás 45,23–25)

Uram!

Amikor egy hideg, viharos széllel szemben megyünk, mintha a saját akaratunkat ellened fordítanánk. Azt gondolva, nekünk van igazunk. Sokszor úgy formálod az életünket, ahogy egy fazekas alakítja a maga edényét. Ha nem sikerül neki, újrakezdi a formálást. Addig teszi ezt, míg szép edény lesz belőle.

Köszönöm neked, hogy a szavad tanácsa szerint alakítod az életünket. Az év vége felé segíts önvizsgálatot tartanunk, hogy mennyire csak magunk körül forgolódtunk! Mennyire voltak cselekedeteink bumeránghoz hasonló önző viselkedések. Segíts minden döntésünkben térdet hajtani előtted!

Adj világosságot megérteni akaratod! Amikor oly sok minden közül kell választani, hogy kit lehet követni életünk alakulásában. Add, hogy mindig téged válasszalak és kövesselek! Akkor is, ha minden összejön az életünkben. Akár fáradtság, betegség vagy gyász. Szeretnénk rád támaszkodni.

Add, hogy általad boldoguljon az életem!

Segíts igazságod által élni.!Köszönöm, hogy a lelki győzelmet tőled várom és ezért téged dicsőítelek. Csak veled szeretném eltölteni az évek múlását. Köszönöm, hogy ehhez adod a segítséged.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp